top of page

Newborn Shoot

​​​​Een newborn shoot vindt plaatst in de eerste 14 dagen na de geboorte en duurt gemiddeld 3 uurtjes. Van tevoren bespreken we wat voor foto's u wilt, zodat ik deze settings alvast kan voorbereiden. Belangrijk bij een newborn shoot is dat uw kindje van tevoren een flesje of borstvoeding heeft gehad. Vaak slapen ze dan en dat levert de mooiste foto's op. Ook is het belangrijk dat uw baby'tje geen strakke kleertjes aan heeft in verband met vervormingen in de huid. 

 

Voor een newborn shoot komt u bij mij in de ministudio. Hier hebben we de meeste opties voor verschillende settings.  Kiest u er voor om een newborn shoot bij u thuis te doen, houd er dan rekening mee dat er extra kosten bijkomen en er minder mogelijkheden zijn. 

DSC_2215.jpg
veertjes 1.png

Kinder Shoot

​​​​Een kinder shoot vindt plaats op een door u gekozen locatie.
Houd u van groen en speels, dan is het leuk om bijvoorbeeld naar het park te gaan. Hier kan je spelen met de bomen, stronken, paadjes, heuveltjes en bankjes. In de herfst zijn de kleuren erg mooi en dit levert vaak ook mooie plaatjes op.

Houd u meer van een rustigere uitstraling, dan biedt het strand of de duinen zijn charme hiervoor aan. De zee als achtergrond, weerspiegeling van het water of het zand en het groen van de duinen zorgen voor een mooie zachte sfeer in de foto's.

Heeft u zelf een andere locatie, dan is dat natuurlijk ook mogelijk.

Voor kinderen tot 1,5 - 2 jaar is het ook mogelijk om foto's in de ministudio te maken.

DSC_0946.jpg
veertjes 1.png

Zwangerschap Shoot

​​​​Zwanger zijn is een van de mooiste periodes van je leven. Er groeit een nieuw klein mensje in je buik. Hoe mooi is het om deze bijzondere periode met een fotoshoot vast te leggen en een mooie herinnering te hebben aan je prachtige bolle buik? 
De beste periode voor een zwangerschap shoot is tussen de 30 en de 35 weken, maar kan eventueel ook nog daarna. 

De shoot vindt plaats op een door u gekozen locatie. Dit kan bij u thuis, in een park of in de stad zijn, maar ook op het strand of in de duinen.
Een zwangerschap shoot duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur. 
De kleding kunnen we van te voren samen afstemmen. Dit kan een mooie jurk zijn of gewoon casual. Wilt u samen met uw partner of andere kinderen op de foto, dan is het leuk om een beetje in dezelfde style te blijven. Dit zorgt voor meer eenheid op de foto's.

Familie Shoot

Met het hele gezin op de foto? Geen probleem. Ook voor deze shoot gaan we weer op locatie. Tijdens de shoot maak ik foto's van jullie als gezin, maar zal ik ook losse foto's maken van broertjes en zusjes samen en van jullie als partners. Een shoot duurt ongeveer 1,5 uur. 

Als kledingadvies raad ik aan om allemaal dezelfde kleur of bij elkaar passende tinten te kiezen. Hiermee creëer je het meeste rust en eenheid in de foto's. Bijvoorbeeld blauw met wit is altijd een goede combi.

Zwangerschap
Familie
veertjes 1.png
veertjes 1.png

Social Media

  • Instagram
  • Facebook
bottom of page